Despre noi

Istoric

MagicServ își are începuturile cu peste 20 de ani în urmă, din dorința de a furniza o gamă largă de servicii atât în mediul online, cât și în cel offline, servicii de o calitate ridicată și adaptate oricărui buget. Am reușit să formăm o echipă de tineri profesioniști, dinamici și creativi, iar încrederea oferită de sute de clienți reprezintă cartea noastră de vizită. Astfel, indiferent că vorbim despre persoane fizice sau persoane juridice, venim în întâmpinarea clienților cu soluții fiabile, potrivite nevoilor acestora.

Ce oferim

Navigând în meniul site-ului nostru puteți găsi atât serviciile pe care le oferim, cât și o parte din portofoliul nostru. Tratăm fiecare proiect cu seriozitate, profesionalism și prioritate maximă, fără a face rabat la calitate. Stăm alături de clienții noștri de la începutul proiectului și până la sfârșitul acestuia, pentru ca în final rezultatul să fie mai mult decât cel așteptat.

De ce noi

Experiența noastră, sutele de clienți multumiți și proiecte finalizate sunt dovada seriozității echipei, a nivelului de calitate oferit și a accesibilității serviciilor. Suntem prompți când primim solicitări atât de la potențiali clienți, cât și de la cei existenți, țelul nostru fiind concretizarea ideilor și satisfacerea nevoilor acestora. Folosim cele mai noi tehnologii în munca noastră și suntem mereu la curent cu cele mai bune soluții în domeniul IT.

Testimoniale

Găsiți mai jos câteva păreri ale clienților noștri în urma experienței avute cu noi, pentru serviciile pe care le prestăm. Feedback-ul pe care îl primim este foarte important și reflectă gradul de satisfacție al partenerilor noștri.

Date fiscale

SC MAGICSERV AGENCY SRL

Sediu social: România, București, Sector 1, Strada AVIONULUI, nr. 26, BIROUL B, Etaj 1
Cod Unic de Înregistrare: 44082185
Număr de ordine în registrul comerțului: J40/6477/09.04.2021
Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J40/6477/2021
Capital social: 333 LEI
Administrator și Asociat Unic: IOSUB DANIEL
Telefon: 0761 086 635
(adresa companiei nu este destinată lucrului cu publicul)

Meniu