SEO – Optimizare Site

SEO

Ce înseamnă SEO / Optimizare SEO?

SEO este acronimul pentru Search Engine Optimization și se referă mai exact la optimizarea pentru motoarele de căutare a unei pagini web sau a unui site. Acest serviciu este deseori interpretat ca optimizare SEO sau optimizare Google.

SEO reprezint─â totalitatea metodelor prin care paginile unui site web sunt aduse la un stadiu ├«n care sunt indexate ╚Öi pozitionate mai sus ├«n lista rezultatelor oferite de motoarele de c─âutare, pentru cuvintele-cheie c─âutate, cu scopul de a atrage mai mult “trafic organic”. Traficul organic este reprezentat de vizitatorii care caut─â pe un motor de c─âutare un anumit cuv├ónt-cheie ╚Öi acceseaz─â site-ul listat ├«n rezultatele nepl─âtite ale c─âutarii efectuate. Optimizarea SEO a unui site poate fi on-page (sau on-site) ╚Öi off-page (sau off-site).

SEO - Optimizare Site | Optimizare SEO | Search Engine Optimization | Optimizare Google | Optimizare pentru motoarele de cautare

Servicii SEO - Optimizare Site | Optimizare SEO | Search Engine Optimization | Optimizare Google | Optimizare pentru motoarele de cautare

Cum se realizeaz─â optimizarea unui site SEO?

├Än vederea realiz─ârii unei optimiz─âri a site-ului de calitate, primul pas care trebuie f─âcut este identificarea principalelor cuvinte-cheie pentru care se doresc rezultate superioare ╚Öi pe care se axeaz─â con╚Ťinutul respectivei pagini. Pasul urm─âtor este analiza site-urilor concurente, at├ót ca domeniu de activitate, c├ót ╚Öi cu privire la cuvintele-cheie alese, pentru a putea ├«mbun─ât─â╚Ťi rezultatele tehnicilor SEO ale site-ului pentru care se face optimizarea. De asemenea, implementarea unei h─âr╚Ťi a site-ului (sitemap) este necesar─â pentru a indica motoarelor de cautare paginile site-ului, ├«ntr-o formul─â organizat─â.

SEO on-page – acest tip de optimizare (SEO) se realizeaz─â prin optimizarea codului surs─â a elementelor de tip metadata, ce ofer─â informa╚Ťii cu privire la titlul paginii, precum ╚Öi un scurt rezumat al acesteia. Totodat─â, adresa URL a paginii trebuie fie de tip URL prietenos, sau friendly URL ╚Öi s─â con╚Ťin─â unul dintre cuvintele-cheie reprezentative, pentru o pozi╚Ťionare mai bun─â ├«n Google sau ├«n alte motoare de c─âutare. Exemplu: dac─â vinde╚Ťi pantofi ╚Öi dori╚Ťi s─â fi╚Ťi mai u╚Öor de g─âsit pe motoarele de c─âutare atunci c├ónd cineva caut─â pantofi, un URL prietenos ar ar─âta ceva de genul https://www.exemplu_site.ro/pantofi.html. ├Än completarea celor descrise anterior, vin ╚Öi alte tehnici de optimizare a unui site web de tip SEO on-page.

SEO off-page – acest tip de optimizare (SEO) se realizeaz─â prin ob╚Ťinerea de leg─âturi (link-uri) de la alte site-uri deja indexate de motoarele de c─âutare, c─âtre site-ul pentru care se dore╚Öte SEO. Link-urile se pot ob╚Ťine prin: comunicate de pres─â, articole ├«n bloguri, articole pe Facebook/Instagram/Youtube, ├«nscrierea ├«n directoare web etc. Mai multe informa╚Ťii despre SEO off-page pot fi citite ├«n sec╚Ťiunea Promovare Web

Servicii SEO

Prin experien╚Ťa noastr─â de peste 20 de ani v─â punem la dispozi╚Ťie servicii SEO cu rezultate excelente, menite nu numai s─â v─â creasc─â num─ârul de vizitatori veni╚Ťi prin trafic organic, dar s─â v─â ╚Öi ajute s─â v─â promova╚Ťi produsele sau serviciile de pe site-ul dumneavoastr─â.
Suntem la curent cu ultimele nout─â╚Ťi din acest domeniu ╚Öi folosim tehnici SEO de tip “white hat”, reprezent├ónd urcarea ├«n mod natural al unui site ├«n lista de rezultate Google sau ale altor motoare de c─âutare, f─âr─â a atrage penaliz─âri din partea acestora.

Meniu