Bannere

Bannere indoor / Bannere outdoor / Bannere web

Folosirea unui banner este una dintre cele mai comune metode de a face reclamă, de obicei printr-un banner outdoor, dar și banner indoor sau banner web (banner online).
Majoritatea bannerelor indoor și outdoor sunt pe suport textil, dotate cu capse pentru ancorare și găuri pentru aerisire, dar există și pe suport de hârtie sau plastic.

Sunt des întalnite bannerele stradale care anunță la ce distanță se află o locație, sau bannerele care prezintă produsele/serviciile unei companii, amplasate în zone bine circulate.
De asemenea, bannerele indoor predomină în cadrul expozițiilor sau a târgurilor, pentru a anunța brandul expozantului sau cele mai căutate produse și servicii ale acestuia.
Bannerele web sau bannerele online se utilizează pentru a difuza, de regulă, o ofertă specială a unui magazin fizic sau online.

Executăm grafica bannerelor cu diferite dimensiuni, indiferent că doriți să le folosiți în interior, pe stradă, pe un site web propriu sau în strategiile de promovare Google sau în videoclipuri pe YouTube.

Pentru mai multe informații despre design bannere vă rugăm să ne contactați.

Bannere - Bannere indoor - Bannere outdoor - Bannere online - Bannere YouTube - Design Bannere

Banner produse - Design banner online cu produse

Meniu