Invitații

Invitații / Mărturii

Încă din cele mai vechi timpuri, evenimentele importante erau anunțate prin invitații. Fie că vorbim despre o nuntă, un botez, o petrecere business sau o zi de naștere, o invitație servește pe post de memento și/sau acces în locația unde se desfășoară evenimentul în cauză. Iar după ce evenimentul a luat sfârșit, o invitație poate fi păstrată pe post de amintire.

De-a lungul anilor, invitațiile au căpătat grafică, forme și mesaje din ce în ce mai diferite, surprinzând de fiecare dată. Indiferent de dimensiunea și tipul materialului folosit, sau dacă se folosește un plic sau nu, invitațiile au avut un mereu rol semnificativ în anunțarea unui eveniment, punându-se un accent deosebit pe design-ul acestora.

Realizăm grafica pentru invitații nuntă, invitații botez, invitații petreceri, invitații onomastici, dar și pentru mărturii nuntă și mărturii botez, oferind un design unic, care să transmită un mesaj corect și călduros, însoțit de respectul față de participanți.

Pentru mai multe informații despre design invitații nuntă și design invitații botez vă rugăm să ne contactați.

Invitatii - Design invitatii - Invitatii nunta - Invitatii botez - Invitatii zile de nastere - Invitatii petreceri - Marturii nunta - Marturii botez

Meniu