Identitate vizuală

Identitate vizuală / Branding / Naming / Rebranding / Logo design

Identitatea vizuală reprezintă totalitatea elementelor vizuale prin care un brand este recunoscut, aici fiind incluse logo, cărți de vizită, foi cu antet, precum și alte noțiuni de design publicitar.

Cu ajutorul unei identități vizuale realizate corespunzător, imaginea unei companii și a produselor sau a serviciilor sale sunt întărite, vor fi recunoscute foarte ușor, iar clientul va identifica brand-ul dintr-o singură privire. O identitate vizuală corectă face ca mesajul prezentat să ajungă la publicul țintă al companiei, ajutând astfel evoluția acesteia din urmă, prin construirea și menținerea.

După crearea unei identități vizuale, toate elementele care definesc brand-ul (nume, logo, paletă de culori, cărți de vizită etc.) se vor găsi în manualul de identitate vizuală.

Branding / Rebranding

Un brand realizat corespunzător ajută o companie și produsele sau serviciile sale să fie ușor de identificat și reținut, dar și să se diferențieze față de competiție, precum și să crească și mențină încrederea audienței față de acesta. Totodată, un brand trebuie să transmită un mesaj concis către consumator, într-un mod unic, impunător și modern.

În procesul de creare sau de refacere a unui brand, analizăm afacerea în cauză și cercetăm piața și publicul țintă căruia se dorește a se adresa. Vom strânge cele mai bune idei și le vom dezbate împreună pentru a crea un brand de succes, durabil, ușor de recunoscut și ușor de memorat.

Chiar dacă sunteți la început de drum cu o companie de tip start-up, sau aveți deja o afacere și doriți să ajungeți la mai mulți clienți, vă suntem alături în evoluția business-ului prin servicii de branding, rebranding, naming, design logo, realizare slogan, precum și alte servicii conexe.

Pentru mai multe informații despre identitate vizuală, branding, rebranding, mape de prezentare, foi cu antet, vă rugăm să ne contactați.

Identitate vizuala - Branding - Naming - Rebranding - Mape de prezentare - Foi cu antet - Plicuri personalizate - Design Logo

Identitate vizuala - Branding - Naming - Rebranding - Mape de prezentare - Foi cu antet - Plicuri personalizate - Design Logo - Design carti de vizita

Meniu