Flyere

Design Flyere / Fluturași publicitari

Flyerelefluturașii publicitari – reprezintă un mod de promovare a unui produs, serviciu, companie sau eveniment, cu un impact puternic. Acest impact se datorează în mare parte faptului că flyerele sunt înmânate direct potențialului client, fie personal, fie prin cutia poștală, dar și suportului fizic (hârtia) pe care este tipărit.
Pentru a asigura impresia oferită de flyer, acesta trebuie să aibă un design atrăgător, să transmită un mesaj clar și usor de înteles. Calitatea hârtiei și a imprimării pe aceasta sunt, de asemenea, un factor destul de important.

Diferența dintre un flyer și un pliant este faptul ca flyerul nu se pliază (îndoaie). De regulă, un fluturaș publicitar poate să aibă următoarele dimensiuni: 1/3 din A4, A5 sau A6. Flyerele pot fi și virtuale, astfel se pot încorpora într-un site web la dimensiunea dorită.

Echipa noastră de graficieni creativi execută design flyere și design fluturași publicitari, cu ajutorul cărora veți reuși să livrați un mesaj concis printr-un flyer realizat profesionist.

Pentru mai multe informații despre design flyere și fluturași publicitari vă rugăm să ne contactați.

Flyere - Fluturasi publicitari - Design flyere - Design fluturasi

Meniu