Creare Site Web

Creare site web

În zilele noastre, un site web sau website este obligatoriu pentru a vă putea face cunoscute produsele și serviciile pe care le oferiți. Indiferent de dimensiunea companiei Dvs., site-ul web reprezintă una dintre cele mai importante investiții, cu un ROI deloc de neglijat.

Principalele avantaje ale unui site web sunt reprezentate de accesibilitatea din orice colț al lumii, disponibilitatea 24/24 (inclusiv noaptea sau în zilele de sărbătoare), reducerea costurilor privind personalul angajat.

Prezența online prin intermediul unui site web deschide noi oportunități afacerii Dvs., având în vedere că este imaginea companiei pe Internet și vă puteți mări considerabil portofoliul de clienți.

Creare site web - Realizare site web de prezentare

Realizare site de prezentare

Realizăm site-uri web de prezentare și cataloage online folosind cele mai noi tehnologii în domeniu. Toate site-urile create de noi sunt moderne, au un design unic, se încarca rapid și sunt adaptabile ecranului de pe care sunt accesate, indiferent că vorbim despre telefon, tabletă, laptop sau desktop (realizăm site-uri responsive).

Creăm pagini web pentru clienți din diferite domenii de activitate, în portofoliul nostru regăsindu-se site-uri de comerț, servicii medicale, servicii hoteliere, servicii de securitate a muncii și nu numai.

Totodată, site-urile web realizate de echipa noastră sunt compatibile cu normele europene GDPR (RGPD) și protejate cu filtru anti-spam pentru formularele de contact.

Realizare site de prezentare - Realizare pagini web de prezentare

Creare blog / forum / portal web

Venim în întâmpinarea comunităților cu servicii de realizare forum și creare portal web, precum și în sprijinul scriitorilor și al bloggerilor cu servicii de realizare blog. Este mai ușor ca niciodată să aveți propriul blog în care să vă postați părerile sau să creșteți un forum nișat pe o pasiune comună altor zeci sau sute de mii de oameni.

Fie că vreți să vă așterneți ideile online prin intermediul unui blog personal, sau doriți o platformă de discuții de tip forum, ori vreți să administrați un portal web plin de informații, suntem alegerea potrivită pentru dezvoltarea oricărei soluții web.

Creare blog - Creare forum - Creare portal web
Meniu