Testimoniale

Best in town for IT Services. My computer got fixed in no time!

R. T.

recenzie prin Facebook

Servicii rapide si complexe

N. A.

recenzie prin Facebook

Daniel from MagicServ did a great job when I needed help with my laptop and website. Thank you!

Elena C

recenzie prin Facebook

Voiam sa-mi cumpar un calculator performant si sa il pot folosi cat mai repede. Cei de la MagicServ m-au ajutat in alegerea componentelor, mi l-au ansamblat si mi-au instalat Windows-ul si alte programe necesare pentru a il utiliza in aceeasi zi. De 5 ani calculatorul functioneaza la fel de bine ca in prima zi! Recomand MagicServ! Cei mai buni in servicii it, consultanta si executie

Dan D.

recenzie prin Facebook

⭐⭐⭐⭐⭐

Petra I.

recenzie prin Google

⭐⭐⭐⭐⭐

Magda I.

recenzie prin Google

L-am rugat pe Daniel să-mi facă o instalare Windows pe laptop-ul proaspăt cumpărat, după ce un “expert” îmi spusese că nu este compatibilitate între ele. A reușit să instaleze atât Windows-ul, cât și drivere și programelele necesare unui utilizator normal. Au trecut 10 ani de atunci și laptop-ul meu funcționează ca în prima zi, urmărind sfaturile primite! Mulțumesc, MagicServ!

Mihaela S.

operator PC

MagicServ helped me setup my blog using the newest technologies available. They also helped me with my social media accounts.
I recommend MagicServ Agency to everyone that wants to be found on Internet!

Oana B.

recenzie prin Google

Firma perfectă pentru site de prezentare și SEO!

Petru M.

recenzie prin Google

L-am cunoscut pe Daniel în 2016 și l-am întrebat ce pot face ca să îmi cresc vizibilitatea online. Mi-a propus redesign-ul site-ului și implementarea unor strategii SEO și de promovare pe Google. Am acceptat și a doua lună eram pe prima pagină în Google pentru cuvintele promovate. De implementarea GDPR tot cei de la MagicServ s-au ocupat. În 2020 mi-a mai construit un site de prezentare și nu regret alegerea făcută!

Raoul S.

Medic stomatolog

Meniu